Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kenguru Panzió és Csárda
Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János u. 78.Email: kengurugm@kengurugm.hu
Web: www.kengurugm.huTelefon: (62) 236-201, (62) 534-841
Fax: (62) 534-840Gps: 46.4231706 , 20.3181477

Bemutatkozás

Panzió:
A Kenguru GM Kkt. 1987-ben alakult családi vállalkozásként 4 fõvel. Kereskedelmszervezés, valamint ügynöki tevékenység, késõbb cipõnagykereskedés volt a fõ profil.
1998 nyarán nyitottuk panziónkat 9 szobával, majd három évvel késõbb még 9 szobával bõvült a kapacitás a Széchenyi Terv keretében kiírt pályázat segítségével.
2006-ban Európai Uniós Regionális Fejlesztési Támogatással még 7 szoba és 3 apartman épült. A szobák alatt kapott helyet a melegkonyha, az éttermet pedig az utcafronton álló, eredeti állapotába visszaállított parasztházban rendezték be.
HotelAz új szobák közvetlen kapcsolatban állnak a régi épülettel, így a vendégek az összes szolgáltatást igénybe tudják venni. Felfrissülést nyújt finn típusú szaunánk, szép barnulást ígér szoláriumunk, kellemes kikapcsolódást biztosít az impozáns kertünkben található fûtött vízû, ellenáramoltatóval ellátott medencénk .
Minden szobánk légkondicionált, fürdõszobás, telefonnal, TV-vel, ébresztõvel felszerelt. A háromcsillagos akadálymentesített hotelszobákban szobaszéf és minibár is taláható.
Zárt udvarunkban minden kedves vendégünk biztonsággal parkolhat.

Csárda:
Csárdánk 2006-ban az Európai Uniós Regionális Fejlesztési Támogatás segítségével épült. Az eredeti állapotába visszaállított utcafronton álló parasztházban alakítottuk ki az éttermet.
Célunk a hagyományos vásárhelyi ízek megtartása, valamint házias ételek kínálása.
Hangulatos kertünkben és a csárda termeiben vállaljuk osztálytalálkozók, céges és egyéb partik, fogadások szervezését 150 fõig. (Kedvezõtlen idõjárás esetén kerthelyiségünk gyorsan zárttá alakítható.)


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink