Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


H-Fest Kft - Hajdú-Fest Bau Kft.
Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Ady E. 18/B.Email: fest@vnet.hu
Web: http://h-fest.huTelefon: 30/953-7927, 62/242-565
Fax: 62/242-565

Bevezető

szobafestés, mázolás, tapétázás, homlokzatfestés, díszítő festés, meleg-burkolás, bútorgyártás, belsőépítész és lakberendezés, építőipar, hőszigetelés

Bemutatkozás

Hajdú József szobafestő-mázoló-tapétázó-fényező mester, 1992-ben alapítottam meg a vállalkozásomat.
Vállalkozásom főprofilja:
szobafestés
mázolás
tapétázás
homlokzatfestés
díszítő festés

Ezen kívül kivitelezünk még melegburkolói munkákat és a 3M biztonsági és hő védő fóliák kivitelezése és forgalmazása, gipsz díszek gyártása és felhelyezése, gipszkarton falak, álmennyezetek készítése.
Hajdú József: szobafestő-mázoló-tapétázó-fényező mester közel harminc éves szakmai gyakorlattal és több mint tíz éves vállalkozói gyakorlattal rendelkezem. A folyamatos minőségi munka biztosítása érdekében szakmunkásaim rendszeres továbbképzéseken vesznek részt. A szakma legújabb kihívásainak és az európai elvárásoknak kívánunk megfelelni.
Vállalkozásom alkalmazottaimnak száma 8 fő mindenki szakképzet festő, vállalkozóként alkalmazott 25 fő. Mindenki minőségi munkához szokott szakember ami a referencia munkáinkon is tapasztalható volt. Az egyéni vállalkozásomat 2003. március 04-től Korlátolt Felelősségű Társaságként működtetem H-FEST Kft néven.
A tevékenységi kört is bővítettük:
* meleg-burkolás
* bútorgyártás
* belsőépítész és lakberendezés

A H-FEST Kft-nél 2005 .04. 21.- től bevezettük, az épületek befejező és felújítási szakipari munkáira minőségirányítási rendszert mely megfelel az MSZ EN ISO 9001.2001 szabvány követelményeinek.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink